Roletele textile reprezinta solutia ideala la clasicele perdele si jaluzele, creând intimitate pe tot parcursul zilei.Sunt extrem de utile in a conferi intimitate spatiului dvs. prin intunecarea camerei intr-un mod rafinat si elegant. Se incadreaza perfect in decorul oricarei incaperi obtinându-se o atmosfera confortabila si linistitoare.

Rolete Hawai

Rolete hawai Griga

Sistemul Hawai permite un control absolut asupra luminii din incapare. Desi se aseamana cu sistemul zi noapte este cu totul diferit, deoarece benzile pline in aceasta situatie sunt pe orizontala permitand mai multa lumina sa patrunda in incapere. Ruloul se actioneaza de snurul cu bile ca un rulou simplu, in momentul in care este rulat pana jos complet se activeaza sistemul de control pe orizontala al lamelelor.

Rolete simple

Rolete simple Griga

Sistem de rolete simple, materialul se strange vizibil pe un tambur in partea de sus cu ajutorul snurului cu bile. Este cel mai simplu sistem, economic, raportat la calitate si pret. Se monteaza pe tamplarie, perete sau tavan cu usurinta, fiind accesibil oricui. Culorile accesoriilor sunt disponibile pe diferite variante in functie de sistem: alb, maro, gri antracit. Daca nu doriti prea multa bataie de cap, sistemul de rolete simple este alegerea perfecta.

Rolete simple casetate

Rolete casetate Griga

  • r-casetate1
  • r-casetate2
  • r-casetate3
  • r-casetate4

Optiune luxoasa pentru roletele simple. Ruloul este imbracat intr-o caseta si fereste materialul de praf. Caseta este disponibila pe mai multe culori in functie de produs: alb, maro, stejar auriu si nuc. Se incadreaza perfect pe rama, abia poti sesiza ca nu face parte din componenta ferestrei. Modul de rabatare nu mai este o problema, roleta va sta fixata pe geam indiferent de pozitie. Pentru materialele opace, caseta are un rol esential, deoarece reduce intensitatea luminii aproape in totalitate, devenind prea putin sau deloc deranjanta intr-o zi insorita.

Rolete zi noapte

Rolete zi noapte Griga

Rolete zi noapte sau rolete simple zi noapte, sistemul acestora prevede ca materialul sa fie strans vizibil pe un tambur in partea de sus cu ajutorul snurului cu bile. Roletele zi noapte reprezinta cel mai simplu sistem, economic, raportat la calitate si pret. Se monteaza pe tamplarie, perete sau tavan cu usurinta, fiind accesibil oricui. Culorile accesoriilor sunt disponibile pe diferite variante in functie de sistem: alb, maro sau gri antracit.

Go to top
JSN Gruve 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework